Kun vauhti tyssää, hinausauto rientää apuun

24h päivystys: 0400 532 210


AVK ISO 9001-sertifikaatti

AVK ISO 14001 -sertifikaatti
  • Suomen Hinausyrittäjät
  • SKAL
  • SOS Hinaus
  • Luotettava Kumppani

Tiepalvelu Kuopiossa ja Pohjois-Savon alueella 24/7

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantasen tiepalvelu 24/7-periaatteella päivystää vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tiepalvelun toimenpiteitä ovat mm. vetäminen ylös ojasta tai tienpientareelta, lisävirtapalvelu, renkaanvaihto ynnä muut vastaavat työt. Voimme toimittaa sinulle myös sijaisauton autovuokraamosta, mikäli sinulla on kiire päästä jatkamaan matkaasi.

Älä jää pinteeseen, turvaudu ammattilaiseen

Tehokas tiepalvelu 24/7-päivystysperiaatteella auttaa silloin kun tarve iskee. Jäipä autosi tienposkeen mistä syystä tahansa, meihin voit ottaa yhteyttä ja kutsua hätiin. Vahvan paikallistuntemuksemme ansiosta osaamme saapua paikalle nopeasti.

Apukäynnistys ammattilaisen avulla

Auton apukäynnistys on lähempänä kuin luuletkaan. Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen apukäynnistää kulkuneuvoja Kuopiossa ja lähialueilla kaikkina vuorokauden aikoina. Eikö auto käynnisty? Onko auton akku tyhjä tai vioittunut?

Auton akku saattaa joskus tyhjentyä yllättäen ja matka loppuu silloin ikävästi. Tyhjentyneen akun tunnistaa usein siitä, että avainta käännettäessä auto päästää vain naksuttavaa ääntä. Silloin akkuun pitää antaa lisävirtaa tai jos kyseessä on akkuvika, täytyy se vaihtaa uuteen. Lisävirtaa voidaan antaa hyväkuntoiselle tyhjentyneelle akulle, jonka jälkeen akku lataa ajettaessa jälleen itse itsensä.

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen tarjoaa ammattitaitoista ja nopeaa akkupalvelua vuorokauden jokaisena tuntina. Tarvitsetpa apua tien päälle, kotipihalle tai työpaikalle, tulemme paikalle auttamaan nopeasti. Kun auto ei käynnisty ja tarvitset apukäynnistyksen, niin soita meille ja tulemme ratkaisemaan tilanteen. Tiepalvelumme Kuopiossa on valmiudessa 24 h vuoden jokaisena päivänä. Kun auto ei käynnisty ja tarvitset apuvirtaa, niin soita meidät paikan päälle!

Auton oven avaus nopeasti

Pyydä auton oven avaus nopeasti Kuopion seudulla Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantaselta. Ovatko auton ovet lukossa ja avaimet sisällä autossa? Älä riko turhaan ikkunaa sillä sen vaihtaminen tulee kalliimmaksi kuin meidän tekemä auton oven avaus. Käytämme auton ovien avauksessa erikoistyökaluja, jolloin säästytään ikkunoiden rikkomiselta. Tulemme avaamaan autosi ovet nopeasti Kuopiossa sekä lähikuntien alueilla. Päivystämme 24 h, joten auton ovien avaus onnistuu milloin tahansa ja apua saa aina. Ota yhteyttä ja kysy hintaa auton oven avaamiselle!

Katkesiko matkanteko äkillisesti auton hyytymiseen? Siinäkin tapauksessa meidän hinauspalvelu auttaa.

Olethan jo ladannut SOS Hinauksen kätevän mobiilisovelluksen puhelimeesi? Sovellus tunnistaa paikkatietosi ja saat tilattua avun paikalle helposti.

Tiepalvelu kuopiossa auttaa 24/7 akuuteissa tilanteissa kuten akun hyytyessä tai oven jäädessä lukkoon.