• AVK ISO 9001-sertifikaatti
  • AVK ISO 14001 -sertifikaatti
  • Suomen Hinausyrittäjät Ry
  • Suomen Kuljetus- ja Logistiikka Ry
    Suomen Kuljetus- ja Logistiikka Ry
  • SOS
  • LuotettavaKumppaniyritys

SOS Hinaus

SOS Hinaus -verkosto käsittää noin 50 hinausyritystä ympäri maata. SOS Hinaus on osa vuonna 1961 perustettua SOS Internationalia, Pohjoismaiden suurinta alan toimijaa, jolla on toimintaa Suomen ohella myös Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Konsernilla on myös 20 paikallistoimistoa ympäri maailmaa. SOS International on 16 pohjoismaisen vakuutusyhtiön omistuksessa – joukossa mukana alan suurimpia yhtiöitä.

SOS Hinaus -ketjuun kuuluvat yritykset tarjoavat luotettavaa hinauspalvelua koko maassa. Kuopiossa ja Pohjois-Savon seudulla sinua palvelee Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy. Ota yhteyttä!

Jos avun tarpeesi ei ole niin akuutti, hoidamme myös kiireettömät kuljetukset ammattitaidolla.

SOS Hinauksen mobiilisovelluksesta voit tilata hinauspalvelua kätevästi koko Suomessa. 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa.

Sovellus tunnistaa paikkatietosi, ja välittää ne hälytyskeskukseen. Sovelluksesta löydät myös muita hyödyllisiä toimintoja!

Lataa sovellus omaan matkapuhelimeesi allaolevista linkeistä.

sos hinaus

App store (iPhone)
Google Play (Android)
Marketplace (Windows Phone) (valmistuu pian)

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella kuljetustarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!
Akuutin hinaustarpeen iskiessä soita 0400 532 210.