Kun vauhti tyssää, hinausauto rientää apuun

24h päivystys: 0400 532 210


AVK ISO 9001-sertifikaatti

AVK ISO 14001 -sertifikaatti
  • Suomen Hinausyrittäjät
  • SKAL
  • SOS Hinaus
  • Luotettava Kumppani

Romuauton nouto vaivattomasti maksutta

Romuauton nouto Kuopiossa onnistuu helpoiten soittamalla Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy:lle. Noudamme nurkissasi pyörivän romuauton käden käänteessä, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin soittaa meille – me hoidamme sen jälkeen loput.

Romutustodistuksen saat postissa. Samalla auto siirtyy kierrätysjärjestelmään ja se poistuu automaattisesti rekisteristä sekä tieto siitä lähtee Liikenteen Turvallisuusvirasto Trafille, jolloin myös auton verotus päättyy. Vakuutusyhtiö saa niin ikään tiedon asiasta vakuutusten päättämistä varten. Romutettavan auton poistaminen rekisteristä on maksutonta auton viimeiselle omistajalle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää romuauton noudosta!

Tilaa ilmainen romuautojen nouto vaikka heti

Romuautojen nouto Kuopiossa käy kätevästi ja vaivattomasti Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantasen toimesta. Teemme kaikki romuautojen noudot aina veloituksetta Kuopiossa. Toimimme vastuullisesti ja noudatamme ympäristömääräyksiä. Romuautojen nouto on tehty helpoksi sinulle, soitto meille riittää.

Meiltä noudetaan romuautot nopeasti

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantasen toimesta noudetaan romuautot joustavasti Kuopion seudulla. Jos autosi on tullut tiensä päähän tai pihamaallasi kerää ruostetta vanha raato, me noudamme kaikki romuautot veloituksetta kierrätettäväksi. Teemme yhteistyötä Kuusakoski Oy:n kanssa ja viemme kaikki autonromut heille käsiteltäväksi. Romuttamolla auto poistetaan Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) rekisteristä ja kierrätetään noudattaen kaikkia ympäristömääräyksiä. Saat siitä romutustodistuksen, joka merkitsee ajoneuvoverojen ja -vakuutuksen päättämistä.

Ota yhteyttä meihin nyt niin noudamme romuautot pois!

Myös muut kiireettömät kuljetukset, kuten pakettiauton hinaus, onnistuvat meiltä.