Kun vauhti tyssää, hinausauto rientää apuun

24h päivystys: 0400 532 210


AVK ISO 9001-sertifikaatti

AVK ISO 14001 -sertifikaatti
  • Suomen Hinausyrittäjät
  • SKAL
  • SOS Hinaus
  • Luotettava Kumppani

Pakettiauton hinaus ja muut kiireettömät kuljetukset | Kuopio ja Pohjois-Savo

Järjestämme ammattitaidolla kiireettömät kuljetukset Pohjois-Savon alueella. Jos henkilö- tai pakettiautosi, asuntovaunusi tai -autosi tai moottoripyöräsi pitää siirtää vähemmän akuutisti paikasta toiseen, Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy palvelee ammattitaidolla myös kaikissa tällaisissa tapauksissa.

Pakettiauton hinaukset Kuopion seudulla

Pakettiauton hinaus onnistuu nopeasti ja joustavasti Kuopiossa sekä lähikunnissa Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantasen toimesta. Pakettiauton matkakin voi yllättävästi katketa syystä tai toisesta. Ei hätää, sillä hinausautomme kuljettaa kaikenkokoiset pakettiautot turvallisesti korjaamoon. Lava-autokalustomme soveltuu kaikkien pakettiautojen hinaamiseen. Pääsemme hinauskalustollamme myös hankaliin paikkoihin, joten ota pakettiauton hinauksissa yhteyttä aina meihin.

Asuntoauton siirto luotettavasti

Asuntoauton siirto kuuluu myös tarjoamiimme palveluihin. Laadukkaan hinauskalustomme ansiosta kaikkien asuntoautojen siirto onnistuu varmasti. Hinausautomme päivystävät Kuopiossa ja lähikuntien alueella. Soita ja kysy lisää asuntoauton siirrosta!

Moottoripyörän kuljetus asiantuntemuksella

Moottoripyörän kuljetus kaikkina vuorokauden aikoina onnistuu kätevästi Kuopiossa Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantaselta. Joskus tielle saattaa simahtaa myös autoa pienempi menopeli. Ammattitaitoiselta henkilöstöltämme onnistuu näppärästi moottoripyörän kuljetus. Asiantunteva mp-kuljetus onnistuu siis luotettavasti ja varmasti kauttamme.

Harrasteauton siirtäminen onnistuu myös

Harrasteauton siirtäminen käy helposti ja varmasti Kuopiossa Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantaselta. Meiltä saat kaikki hinaukset, siirrot ja tiepalvelut aina varmasti. Ota yhteyttä hinausammattilaiseen Kuopion seudulla ja tilaa harrasteauton siirto jo tänään!

Ja romuauton nouto onnistuu täysin veloituksetta!

Kiireettomät kuljetukset, kuten asuntoauton siirtäminen ja pakettiauton hinaus, onnistuu Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantaselta ammattitaidolla.