• AVK ISO 9001-sertifikaatti
  • AVK ISO 14001 -sertifikaatti
  • Suomen Hinausyrittäjät Ry
  • Suomen Kuljetus- ja Logistiikka Ry
    Suomen Kuljetus- ja Logistiikka Ry
  • SOS
  • LuotettavaKumppaniyritys

Hinauspalvelu Kuopiossa ja Pohjois-Savossa

Hinauspalvelu Kuopiossa toimii vuorokauden ympäri eli 24/7 periaatteella.

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy auttaa tien päälle jääneitä Kuopion alueella ja Pohjois-Savon seudulla. Ammattitaitoinen hinauspalvelu on käytettävissä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, joten voit ottaa päivystykseemme yhteyttä milloin tahansa. Muutamissa hinausautoistamme on myös nosturi, jonka avulla ajoneuvot voidaan nostaa ilman lisävaurioiden syntymistä.

Tarjoamme kokonaisvaltaista apua aina hinauksesta lähtien. Joissakin tapauksissa vakuutusturvasi saattaa korvata hinauksesta syntyvät kustannukset. Tällöin laskutus onnistuu suoraan vakuutusyhtiösi kanssa, jolloin sinun ei itse tarvitse huolehtia asiasta. Myös apuvirran anto, lukkiutuneiden ovien avaukset, renkaanvaihdot ynnä muut vastaavat toimenpiteet kuuluvat olennaisena osana palveluvalikoimaamme.

Jos sinulla on kiire päästä jatkamaan matkaasi, toimitamme käyttöösi tarvittaessa luotettavan sijaisauton teemme yhteistyötä eri autovuokraamojen kanssa. Ota yhteyttä hinauspalveluumme, olipa tarpeesi sitten akuutti tai kiireetön.

Toiminta-alueemme: Kuopio ja Pohjois-Savo

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella kuljetustarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!
Akuutin hinaustarpeen iskiessä soita 0400 532 210.