Kun vauhti tyssää, hinausauto rientää apuun

24h päivystys: 0400 532 210


AVK ISO 9001-sertifikaatti

AVK ISO 14001 -sertifikaatti
  • Suomen Hinausyrittäjät
  • SKAL
  • SOS Hinaus
  • Luotettava Kumppani

Hinauspalvelu Kuopiossa ja Pohjois-Savossa

Hinauspalvelu Kuopiossa toimii vuorokauden ympäri eli 24/7 periaatteella.

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy auttaa tien päälle jääneitä Kuopion alueella ja Pohjois-Savon seudulla. Ammattitaitoinen hinauspalvelu on käytettävissä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, joten voit ottaa päivystykseemme yhteyttä milloin tahansa. Muutamissa hinausautoistamme on myös nosturi, jonka avulla ajoneuvot voidaan nostaa ilman lisävaurioiden syntymistä.

Tarjoamme kokonaisvaltaista apua aina hinauksesta lähtien. Joissakin tapauksissa vakuutusturvasi saattaa korvata hinauksesta syntyvät kustannukset. Tällöin laskutus onnistuu suoraan vakuutusyhtiösi kanssa, jolloin sinun ei itse tarvitse huolehtia asiasta. Myös apuvirran anto, lukkiutuneiden ovien avaukset, renkaanvaihdot ynnä muut vastaavat toimenpiteet kuuluvat olennaisena osana palveluvalikoimaamme.

Jos sinulla on kiire päästä jatkamaan matkaasi, toimitamme käyttöösi tarvittaessa luotettavan sijaisauton teemme yhteistyötä eri autovuokraamojen kanssa. Ota yhteyttä hinauspalveluumme, olipa tarpeesi sitten akuutti tai kiireetön.

Toiminta-alueemme: Kuopio ja Pohjois-Savo